beats by dre cheap

četiri slike, crno-bijelo u boji

 impossible, possible       .      
Slika 1.
Na prvi pogled zvuči dosadno, dosadno je ovdje. Iz dana u dan sve je dosadnije, hladno je, nema nikog i kad ima, niko nije na mojoj temi. Ovdje je život tišina i smrt je tišina i srca su prazna, a puno šarenih boja koje su ništa. Čovjek u crnom bio je u pravu, šareni svijet ničega, virtualni prostor. Povremeno navratim ovdje iz dosade, malo budem i zaključam vrata, zatvorim prozore. Osjećam ravnodušnost, svaki dolazak može biti posljednji. Nema me, nedostupna sam. A ti bez glasa zuriš u zid koji uporno šuti i ne vidiš me i ne čuješ, ne znaš moje ime, ja ne znam tvoje. Virtualni svijet je breme, opterećenje modernog doba, kreiran i oblikovan da pruži korisnicima mjesto da bi zadovoljili svoje fantazije u tom svijetu pored onog stvarnog. U iskušenju svjetla i tame, istine ili laži, virtalno nije stvarno. Nisam u tom filmu. Nekome tko ne razumije teško je objasniti zašto su mi potrebne pauze i tišina, zaključana vrata i zatvoreni prozori. Svaki oblik pauze predstavlja jedno vremensko trajanje.

Slika 2.
Na drugi pogled gledam istini u oči bez skrivanja, život je ono što se događa, prekrasan pogled, impresivno. Prepoznam nebo kao iz onog filma, nebo koje volim. Vidim ga sa mog prozora. Slušam Chopina, ja jesam, jesam. Svjetlo osvjetljava put. Sviđa mi se ovo što vidim.  Cvijet na grani?  Ne, ne, pogledaš li pažljivo to je leptir!   .    .
Leptir  kao iz snova, od svile i tila krila, noćni let. Volim ovo što vidim. Koga ili šta?, akuzativ, 4.padež jednine.

Slika 3. 
10.juli 2018., okončana je velika drama na život i smrt. Kraj drame, spasioci su uspjeli i objavili svijetu da je misija završena, svih 12 dječaka i njihov trener uspješno su evakuisani i spašeni iz poplavljene pećine Tham Luang Nang Non na Tajlandu u kojoj su bili zarobljeni više od dvije nedjelje. Sutra je tišina, 11. juli 2018., Bosnia Argentaria.

Slika 4.

Fragmenti vremena (fragmenti za tango)
http://eltangotango1928.blogger.ba
10/07/2018 21:32